Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 25hb Syawal 1435 @ 22hb Ogos 2014, 11:42:12 mlm
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Produk Kecantikan & Kesihatan  
(Pengendali : eyzlyn)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh Product Leno : Body Curve- Shape&Firm, Bust Care Cellu Eraser
cats75
Ahli Setia
1. Dihantar pada 08hb November 2005, 11:49:55 pagi    [Edit]
Shape & Firm 100ml
Ekstrak botani dalam krim ini dapat merangsangkan metabolisma sel-sel lemak serta mengurangkan pembentukan sel-sel lemak ini.
Maafat kecantikan :-
- Peredaran darah yang baik
- Mengurangkan tisu lemak pada badan
- melangsingkan bentuk badan
- menjadikan kulis lebih tegang

Cara penggunaan :-
Sapukan sebanyak 2 kali sehari selepas mandi, urut sehingga krim meresap ke dalam kulit

Bust Care 100ml
Menegangkan payu dara agar sentiasa kelihatan licin dan muda
Manfaat kecantikan:-
- Menganjaljan tisu payu dara agar menjadi lebih tegang
- Payu dara yang lebih sihta
- puting payu dara kelihatan muda
cara pengunaanya :-
Sapukan sebanyak 2 kali selepas mandi , mengurut payu dara dalam arah bulatan dari luar ke tengah.

--------------
leno,serunding zera cosmetic, B-Nice, Biodex, LAX 5

192.228.129.:-)

cats75
Ahli Setia
2. Dihantar pada 08hb November 2005, 12:34:54 tghari    [Edit]
gamabr lom abik lagi laa maklum laa kamare digital tertinggalkat ampung tetapi sesapa yg ahli leno ada kamera digital tu tolong laa snap kanleh gak kawan2 lain yg tgk...
banyak product leno ni ada kasut, pakaian dewasa dan org tua, pinggang mangkuk, bak kata macam2 ada.

--------------
leno,serunding zera cosmetic, B-Nice, Biodex, LAX 5

192.228.129.:-)

ella973
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 09hb November 2005, 2:14:04 ptg    [Edit]
yer la cat, ella pun dah dpt katalog, punyer la byk pilihan, handbag pun murah2 harga dr RM39 jer.. pastu pilihan bra pun byk, dah le cantik murah pulak tu... aisey ella pun takde digital camera... kalau tidak boleh snap

kalau sape kat area Putrajaya, meh le ctc ella kalau nak brg leno nih

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

210.195.96.:-)

cats75
Ahli Setia
4. Dihantar pada 09hb November 2005, 3:07:08 ptg    [Edit]
tu laa ella barangan nya ok2 jer.. kasut, handbang, pakaian, makana semua nya ok dan harga nya berpatutan, saya dah cuba pakai bra nya sedap dan selesa haraga pun cuma RM13.90 sahaja murah, mana ada dapat harga bra yg murah dan selesa macam tu... avon pun mahal gak..
handbeg dan pes nya pun berkualiti..
banyak barang leno yg saya dah beli dan guna.
sesapa yg nak jadi ahli boleh contact saya atau mana ahli2 leno di MDC ni...
areal kajang, semenyih, bangi, putrajaya,nilai, bkt jalil, bdr kinrara, sg besi, sri petaling dan seangkatan nya bolehlaa menghubungi saya

betui laa tak der digital kamera ni susah tul nak buat biss ..

--------------
leno,serunding zera cosmetic, B-Nice, Biodex, LAX 5

192.228.129.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
5. Dihantar pada 09hb November 2005, 5:08:25 ptg    [Edit]
Mama pun dpt katalog gak...........ada gak beli handbag nya........cute2 gak!!

Kasut2 dia pun leh tahan.............oklah..!!Harga murah2 aje..
Tapi tak pernah dpt beli........manjang tak ada saiz sesuai...yg mama suka!!

Yg tak berkenan.....melambak2 plak

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

60.48.39.:-)

siti5184
Ahli Aktif
6. Dihantar pada 10hb November 2005, 10:09:02 pagi    [Edit]
ala..siannya..,..
nanti kita ambil gambar produk tu, n htr kat ella yer...sbb digicam ada tp nak upload gmbr tak der ms plak. esok kita buat yer, n htr kat ella punya email........

--------------
tiada idea nak isi apa.....

219.93.21.:-)

ella973
Ahli Produktif
7. Dihantar pada 10hb November 2005, 12:30:56 tghari    [Edit]
siti~ ala siti, paste terus jer kat sini, senang semua org leh tgk pastu boleh ode kat kita semua - hehehe kalau maleh nak pi stokist la kannnn...

--------------
Amway/DCL/Salindah/T&K/PF/Be-Nice/Tupperware/ANGGUN~ella973@hotmail.com/YM:eljoe73/012-2728944

219.93.8.:-)

cats75
Ahli Setia
8. Dihantar pada 10hb November 2005, 3:55:11 ptg    [Edit]
betui tu siti, post jer gambar tu.. mungkinkawan yg lainberminat leh order atau nak jadi memberr...
tak rugi sbb banyak yg menarik pada katalog tu , nak order boleh order pada agen yg ada di mdc ni...

--------------
leno,serunding zera cosmetic, B-Nice, Biodex, LAX 5

192.228.129.:-)

siti5184
Ahli Aktif
9. Dihantar pada 10hb November 2005, 4:25:38 ptg    [Edit]
ella & cats,
bukan tak nak terus link, tp biasalah bab masukkan photo bucket tak der masa ler...sbb taking time to download...nanti keje kita byk yg tak siap, kat umah tak der internet.. ..heee..heee..so kita htr kat ella ajer, nanti minta dia upload kat mdc klu rajin...

--------------
tiada idea nak isi apa.....

219.93.21.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005