Sembang² Sembang²
PENGUMUMAN : sila klik disini Laman Utama Login
Syarat Penggunaan | Enjin Carian | Soalan Lazim | Arkib 4hb Syawal 1435 @ 01hb Ogos 2014, 11:42:06 pagi
  Salam sejahtera
Melayu.com   »   Sembang²   »   Sembang Kesihatan, Petua & Kecantikan  
(Pengendali : boboiz, piqah)  

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru
Dihantar oleh SUNTIKAN KURUS BADAN : Terkini di Malaysia
erizz
Ahli Baru
1. Dihantar pada 17hb Disember 2004, 12:53:25 tghari    [Edit]
Erizz ada terbaca dlm Majalah Wanita baru baru ini, suntikan PECAHKAN LEMAK (L-CARNITIN).

Erizz ada buat panggilan ke satu pusat klinik kecantikan dan salon nih, kos package utk 10 kali suntikan pecahkan lemak berjumlah RM2,500. Banyak mak mak datin dan pn sri datang kat sini sumer sebab nak cantik... Ai Dato dato and tansri tansri ramai lani rajin le mengadap bini kat umah skang ehhh..sumer dah perfect..ketat montok, ramping, runcing sumer ada..

Ok straight to da point...selain tuh suntikan kolagen dan vitamin C sumer ada ..dan dilakukan oleh Doktor yg bertauliah..
Harga boleh le katakan ok gak cam harga suntik vitamin C dlm RM110 jer dorang suntik kat lengan..
Suntik utk kolagen + vitamin C dlm RM260 ke RM500 jer..
Tapi ada package utk suntik vitamin C nih cam memula 6 kali suntikan bayar dlm RM510 jer..utk sebulan... pastu bulan bulan maintain sekali cucuk jer pun dah ok ..
Begitulah penasihat kecantikan kat situ memberikan nasihat nyer pada saya tempoh hari.......Sesapa dah penah cuba..bule story mori tak benda nih..

--------------
cobalah untuk mencinta...

219.95.72.:-)

Liz_Dee
Ahli Interaktif
2. Dihantar pada 17hb Disember 2004, 12:55:23 tghari    [Edit]
Terkini di Malaysia, tapi maybe dah lama di oversea. Ntah2 Raja Ema buat mcm ni tak masa kurus kan badan tu..

--------------
Pembekal: Perfume/make up/accesori wanita/crystal/ jam tgn/handbag/OSH KOSH dan byk lagi-012-3172101

202.75.160.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
3. Dihantar pada 17hb Disember 2004, 2:07:32 ptg    [Edit]
uish! ada ke suntikan cam ni? mahai ooorrr!! RM2,500! berbaloi ke? betul2 boleh kurus dgn 10 kali suntikan tu? klinik mana yg buat tu huh? nak jugak tahu ni!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

Ayuk
Ahli Baru
4. Dihantar pada 17hb Disember 2004, 3:26:39 ptg    [Edit]
ikekekek.... kalu nak bagi badan gemuk lak cemana yek...

--------------
Mamipoko (80pcs): S-rm32, M-rm34, L-rm36, XL-rm38 Mamipoko Pull-up Pants (40pcs): M-rm28, L-rm29

202.185.196.:-)

eynda
Ahli Produktif
5. Dihantar pada 17hb Disember 2004, 3:47:21 ptg    [Edit]
Eynda pernah beli slimming suit kat satu salun kecantikan. Beautician tu ada promote kat eynda pasal satu jenis suntikan utk kurus. Eynda tahu ni pun dah lama....awal tahun dulu. Dia cakap ada sorang doktor akan datang kat salun khas utk cucuk mencucuk ni. Kena buat appointment la. Beautician tu cakap dlm seminggu boleh turun about 2-3 kg kalau tak silap. Ramai mak2 datin dok buat appointment. Eynda tak le desperate sangat nak buat benda-benda tu. Even my slimming suit tu pun beli tak sampai sebulan dah bagi kat orang lain hihihi....Saja cerita kat husband pasal cucuk2 tu, terus dia jawab 'toksak...toksah..'. So, toksah le jawabnya. Bukan husband kedekut duit nak bagi buat benda tu, takut jadi apa2 kat bini dia ni, sapa nak jaga anak2 & dia? Hihihihi.....

Ada sapa2 yg dah buat ke?

219.95.17.:-)

rosalinda69
Ahli Baru
6. Dihantar pada 18hb Disember 2004, 8:53:14 mlm    [Edit]
asalamulaikummm semu....
aduh nak citer pasal injection carnitene..kawan kak lin pernah buat nie..satu injection 200 rm..ia dinject tempat yg byk mengandungi lemak..cam kat perut..satu injection dia cucuk diberapa bahagian perut sedikit2..adus kawan kak lin berguling ckp sakit pedih cam kena cili api..kureng sikit kot buncit perut dia...tapi benda nie selalu kena buat...klu pasal injection vit c mmg kak lin adalah peguna dah setahun lepas...kat kak lin vit c biasa 3 botol 180 rm......dan vitamin c+kolegen 150 satu injection......kak lin juga ade kologen spt yg artis2 terkini membentuk muka diorang seperti meninggikan hidung,buat dagu,pipi cembung..buat punggung n breast....satu injection kolegen 80 rm..kolegen gak boleh ilangkan garis2 dimata dgn 2 injection saja bg org yg berusia..nak ilangkan kedut2 dimata...utk keterangan lanjut boleh hubungi kak lin 0133639551

218.208.223.:-)

eidadara
Ahli Aktif
7. Dihantar pada 18hb Disember 2004, 10:49:55 mlm    [Edit]


Bila agaknya harga2 suntikan kecantikan ni nak turunkan harga ek? Macam kadar telepon bimbit skrg ni la...dulu2 mahal...skrg semuanya pakat turunkan kadar. Ada la peluang nak cucuk jugak...manalah nak tahu...rasa2nya badan ni dah naik skit ni....

--------------
aqilah zulaikha kesayangan mama!

210.187.7.:-)

raihanis
Ahli Produktif
8. Dihantar pada 18hb Disember 2004, 10:52:10 mlm    [Edit]
dengar pun dah seram.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

219.95.243.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
9. Dihantar pada 19hb Disember 2004, 07:57:49 pagi    [Edit]
part cucuk2 ni.....hanya utk org yang berani aje......

berani tanggung risiko
berani tengok jarum

Bukan apa...kekadang tu terfikir negatif.....
di bantai nya kita jadi pelopor org pertama di cucuk nak kurus...tiba2 bukan kurus tetapi terus......TERUS JALAN...tak mau laa.
Dari sudut positif......suka lah sbb kita bersungguh nak tambat hati suami takut tengok pompuan lebih bergetah.
Tapi...kecantikan luaran ...sampai bila nak bermain dgn jarum jee.


Terus menjadi lagenda plak....si polan tu meninggal kerana suntikan nak kurus.di kenang sepanjang zaman.!!



Pandangan orang yg rabun....

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

219.95.36.:-)

Qiena
Ahli Aktif
10. Dihantar pada 19hb Disember 2004, 08:20:01 pagi    [Edit]
raja ema dulu kalo x silap sedut lemak kan??
tapi tatau la..

--------------
Tuhanku, aku tidak layak masuk syurgaMu, tetapi aku tidak pula sanggup menanggung siksa nerakaMu..

202.157.192.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
11. Dihantar pada 19hb Disember 2004, 10:34:49 pagi    [Edit]
Raja Ema pernah ambil pil dari klinik...spesies dgn duraomin.

apa punya min pun...tak ingat laa!!

cepat turun tapi ada kesan sampingan..
kawan mama sampai terpaksa kena tahan di hospital!!

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.183.:-)

Qiena
Ahli Aktif
12. Dihantar pada 19hb Disember 2004, 11:15:51 pagi    [Edit]
iyer la mama...
yg drustik2 ni memang byk kesan...

baik makan eskrim drumstick...! yummyyy...

--------------
Tuhanku, aku tidak layak masuk syurgaMu, tetapi aku tidak pula sanggup menanggung siksa nerakaMu..

202.157.192.:-)

NoorMasri
Ahli Produktif
13. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 05:38:12 pagi    [Edit]


Eeee...menakutkan je, tinggi risiko nya tu..elok2 sihat sekali lepas injek dpt penyakit lain spt lumpuh ke..kerosakan organ penting ke..tak ke haru..tak mo lah biar lah tak kurus cara tu..

--------------
Jana duit di http://www.studiotraffic.com/index.php?refid=9828 , Dapur ku http://www.noormasri.tk/

195.92.67.:-)

Nur_Putri
Ahli Produktif
14. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 08:56:36 pagi    [Edit]
apa pun... NP yg jenis penakut jarum ni... lantak pi lar gemok! Skang pun, dah turun 8kg! Biarlar buat diet slow2, drpd ada kesan sampingan dibelakang hari! Tak sanggup beb!!!

--------------
eCosway / Amway / iGg Plus ? PM / YM / email / call: 012-6738429

219.93.184.:-)

Eha
Ahli Setia
15. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 10:04:37 pagi    [Edit]
Hmmmm.......dulu glamer pasal suntikan botox....

baru-baru ni saya terbaca lak pasal artis-artis kat barat yang suntik
botox dah terkena kesan sampingannya....cam Madonna, Victoria Beckham
dan lain-lain lagi......

Agak-agaknya ade tak kesan sampingan lepas suntik vit C ni???????

218.111.101.:-)

eynda
Ahli Produktif
16. Dihantar pada 20hb Disember 2004, 10:27:15 pagi    [Edit]
Ada sapa2 baca paper NST semalam? Tajuk berita tu PARALYSED BY QUEST FOR PERFECTION. Seorang doktor kat oversea yg brilliant & handsome sudah cucuk Botox black market kat diri sendiri, girlfriend dia & 2 org lagi pesakitnya. Semua dah takleh gerakkan badan except jari-jemari je.

219.95.18.:-)

raihanis
Ahli Produktif
17. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 01:15:10 pagi    [Edit]
quote:
apa pun... NP yg jenis penakut jarum ni... lantak pi lar gemok! Skang pun, dah turun 8kg! Biarlar buat diet slow2, drpd ada kesan sampingan dibelakang hari! Tak sanggup beb!!!



betul tu NP. biar lambat asalkan selamat.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

219.95.208.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
18. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 1:23:29 tghari    [Edit]
aje nya.............

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.26.:-)

Ayuk
Ahli Baru
19. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 2:20:41 ptg    [Edit]
heheheh.. habis korang makan ubat segala mak bapak vitamin tu tak takut... ikekekek.. apa yang dibubuh lam vitamin tu pun tak tau.. tah tah..ikekek tu mentol lampu.. tapi bila bila di labelkan dlm bahasa saintific waaa... bunyik cam gah-gah jer... hrmm nih nak bagi peringatan sikit.. peratikan jugak kat botol vitamin korang tu ada tak mengandung benda nih "Porcine" atau lam ertikata lain nyer Pork Origin lam bahsa melayunya.. sumber2 dari B@#$.. hehehe... so makan ubat pun kena berhati2 jugak yer...

* Mesej ini telah disunting oleh Ayuk pada 21hb Disember 2004, 2:26:38 ptg

--------------
Mamipoko (80pcs): S-rm32, M-rm34, L-rm36, XL-rm38 Mamipoko Pull-up Pants (40pcs): M-rm28, L-rm29

202.185.196.:-)

mamaboomboom
Ahli Hiperaktif
20. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 2:23:14 ptg    [Edit]
aje nya......berhati2 lah kita semua.

--------------
YM-mamaboomboom123|013-3546429/03-42806428~ www.mamaboomboom.com

218.111.26.:-)

raihanis
Ahli Produktif
21. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 3:15:16 ptg    [Edit]
ada kelulusan dari kementerian kesihatan ke injection ni?

iskkk...nak kurus gak tapi takuuuttt.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

218.208.198.:-)

maira70
Ahli Aktif
22. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 3:23:04 ptg    [Edit]
Ishhhh...kalu pikir nak kurus aje sanggup ku buat tapi pikir side effect baik le tak payahhhhhhh....

--------------
Bukan Kerana Nama

161.142.112.:-)

Junior
Ahli Baru
23. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 3:23:52 ptg    [Edit]
Betul kata Kak Raihanis

Biar lambat asal selamat...

Dulu berisi, sekarang dahpun slim

Yang penting kena ingat, tiada jalan pintas untuk kurus...
kena usaha lebih sikit....

--------------
Hidup tak selalu indah, hati tak selalu resah gelisah!!

202.47.162.:-)

shahir
Ahli Aktif
24. Dihantar pada 21hb Disember 2004, 11:43:56 mlm    [Edit]
Betul tu....tiada jalan pintas utk kurus. Kena disiplin, kuat semangat serta sentiasa berusaha...segalanya is in your mind.

--------------
~ Terlalu Sibuk...Sib Baik Ada AMWAY : NUTRILITE 2 A Healthier U ~

218.111.16.:-)

bini_orang
Ahli Aktif
25. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 09:26:23 pagi    [Edit]
Assalamualaikum,

Bila baca pada first paragraph pasal cucuk utk kurus tuh, rasa macam nak try.Bila dah baca perenggan demi perenggan, rasa takut laa pulak. Hemm....nak kurus punya pasal sekarang nie kan. Manusia sanggup lakukan apa saja especially mak mak datin nie. Takut laki kawin pompuan muda yg lagi solid dari dia orang. Al-maklum lah kan...dia orang ada duit semua jalan. Tapi tak ingat kesan sampingan. Bagi saya laa kan, amalan diet yg seimbang mmg berkesan utk kuruskan badan. Sebab sekarang nie saya dah turun 3 kg selama 4 minggu. Rahsianya....jgn ambil makanan yg mempunyai karbohidrat macam nasi, roti dan adik beradik dia. Breakfast saya makan cornflakes dgn susu rendah lemak. Lunch just ambik lauk sayur aje. Dinner kekadang makan salad...kekadang makan yam woon seng (keabu soo hoon). Tapi tukar2 laa menu. Takkan menu yg sama aje kot hari2. Bila berat dah turun, rajin2 lerr buat exercise. Nasib baik laa rumah ada tangga. Bangun pagi turun naik tangga. Sebab kalau berat dah turun, kulit kita pun akan menggeleber kan. So, utk firm kan balik, buat exercise atau aerobik. Dan jgn lupa yg paling penting, minum air masak selalu sebab lemak kita nie keluar melalui peluh. Utk ganti balik air dlm badan kita, minum air 8 gelas sehari. Elok utk kesihatan.

--------------
Menerima tempahan langsir, sarung kerusi makan, jual railing & rod dll: 017-3140657 (Sha)

61.6.65.:-)

kaklonglin
Ahli Setia
26. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 10:26:06 pagi    [Edit]
suntik menyuntik ni sorry la...menakutkan... nak ambil supplements pun kena berhati2 jugak . cari lah yg naturally farmed & process nak buat jadi tablet pun penting. So Nutrilite lah yg dipilih. Untuk pure vit C , Artirsty pun ada Vit C & wild yam. yg ini kak long lin rasa memang jauh lebih selamat

--------------
Nuraslindah - AmWay/TransferFactor -017-3218365 lindasof@yahoo.com

210.186.217.:-)

shahir
Ahli Aktif
27. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 10:26:59 pagi    [Edit]
quote:
Bagi saya laa kan, amalan diet yg seimbang mmg berkesan utk kuruskan badan. Sebab sekarang nie saya dah turun 3 kg selama 4 minggu. Rahsianya....jgn ambil makanan yg mempunyai karbohidrat macam nasi, roti dan adik beradik dia. Breakfast saya makan cornflakes dgn susu rendah lemak. Lunch just ambik lauk sayur aje. Dinner kekadang makan salad...kekadang makan yam woon seng (keabu soo hoon). Tapi tukar2 laa menu. Takkan menu yg sama aje kot hari2. Bila berat dah turun, rajin2 lerr buat exercise


Setuju...mmg kena jaga pemakanan kita...diet beb. Kena kuat semangat, bnyk yg kena control tang part makan tu...

quote:
Dan jgn lupa yg paling penting, minum air masak selalu sebab lemak kita nie keluar melalui peluh. Utk ganti balik air dlm badan kita, minum air 8 gelas sehari.


Rasanya yg ni mmg ramai yg tahu.
Dan saya gak ambil supplemen...utk sihat dan langsing.
Kesimpulannya, mmg tiada jalan pintas utk slim dgn selamat.

* Mesej ini telah disunting oleh shahir pada 22hb Disember 2004, 10:27:39 pagi

--------------
~ Terlalu Sibuk...Sib Baik Ada AMWAY : NUTRILITE 2 A Healthier U ~

218.111.210.:-)

shaza240
Ahli Setia
28. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 10:57:21 pagi    [Edit]
suntikan untuk naikkan berat badan pulak takde ker???

202.188.87.:-)

Ayuk
Ahli Baru
29. Dihantar pada 22hb Disember 2004, 1:35:26 tghari    [Edit]
nak tanyer ler.. kengkorang yang dok berdiet sakan nih.. lama mana yek bertahan ke'slim'an korang tu yek bukan lepas tu naik berganda2 lagi ker.......kalu Ayuk laa... lagi berdiet lagi kuat makan lagi la naik badan... so skang nih maleh nak diet2 blasah kot sedap mulut jer makan ...tak makan kang rugi ...tak sedap tak makan ...so bila dah nampak makanan yang dah slalu makan dah tak heran... sib baik badan maintain.. agaknya metabolisma badan tinggi kot...pasal ayuk mmg kuat berjalan..kalu round shopping komplek mahu tak hingat nak balik...ikekekekke..

* Mesej ini telah disunting oleh Ayuk pada 22hb Disember 2004, 1:40:53 tghari

--------------
Mamipoko (80pcs): S-rm32, M-rm34, L-rm36, XL-rm38 Mamipoko Pull-up Pants (40pcs): M-rm28, L-rm29

202.185.196.:-)

raihanis
Ahli Produktif
30. Dihantar pada 30hb Disember 2004, 10:07:15 mlm    [Edit]
ada sape dah injek? citer la sikit, slim ke idak. jangan sampai kena masuk wad
udah ler...gara2 slimming produk yg pelbagai nih.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

219.94.82.:-)

Diana_ros
Ahli Produktif
31. Dihantar pada 31hb Disember 2004, 12:26:26 tghari    [Edit]
banyak cara lain lagi...........kuruskan bada dengan cara jaga pemakanan dan herba membuang toksin didalam badan............yg menyebabkan kita cepat nampak tua, berpeyakit dan sewaktu dengannya disebabkan kandungan toksin yg terlalu tinggi didalam badan dan boleh juga mengakibatkan penyakit. pengambilan vitamin tertentu untuk menjaga kesihatan dan juga mengamalkan senaman..........rasanya cara ni kesannya agak lambat tapi bekekalan, tapi yg ambil masa yg sekejap tapi kesannya boleh kekal lama ke?

kekadang aku confusslah dengan produk kecantikan sekarang kebanyakan mereka kalau boleh pakai produk mahu nampak muka licin terus tampa menanggung resiko terlebih dulu.........contoh lah setengah produk bila pakai seseuatu produk akan mengleluarkan keekotoran atau toksin seperti jerawat, bisul dan sebagainya cara ini lebih baik atau muka terus licin..........aku rasalah cara pengeluaran jerawat terlebih dulu lebih baik daripada muka terus licin tapi kekotoran terus tersimpan dididalam..........bukan apa pernah aku tengok kawan pakai produk yg berada dipasaran sekarang ni, pada awalnya aku cemburu juga tengok muka dia yg licin dan gebu tapi terbaru ni aku jumpa lagi dengan dia. muka memang licin tapi kat hidung banyak pulak bintik-bintik hitam yg keluar...........dia kata tak buat rawatan di pusat kecantikan keluarkan bintik-bintik hitam tu.......... kalau dulu memang aku tak nampak pun bintik-bintik hitam tu tapi dah lama dia pakai produk yg sama tapi la ni berbeza pulak...........jadi???? mana yg baik?

mungkin kauorg ada pandangan yg lain .

--------------
jadi ahli DXN call atau sms, no lama prepad hilang ni no baru 0132550879 / YM diana_tajuddin

203.106.195.:-)

shahir
Ahli Aktif
32. Dihantar pada 31hb Disember 2004, 12:37:05 tghari    [Edit]
quote:
suntikan untuk naikkan berat badan pulak takde ker???

Ada Shaza...
Selalunya mmg naik berat badan kalai kena suntikan ni....

Tak caya tanya Raihanis.
Betul tak Pn Raihanis???

"Selamat Menyambut Kedatangan 2005..."

--------------
~ Terlalu Sibuk...Sib Baik Ada AMWAY : NUTRILITE 2 A Healthier U ~

60.48.223.:-)

raihanis
Ahli Produktif
33. Dihantar pada 01hb Januari 2005, 10:33:13 pagi    [Edit]
shahir, suntikan apa yg boleh naikkan berat badan ni? yg i tau cuma suntikan
jarum tumpul tu aje. kdg2 blh gemuk, ada gak yg terus menten slim.

shaza, ambik supplemen la. cuba amalkan B Complex, Protein powder dgn Daily.
dan satu lagi, beli Pharmaton ginseng kat farmasi tu. selera makan mmg membuak2.

--------------
Amway / Smart Naco / ~ SMS 012-265 7525 YM raihanees

219.95.56.:-)

aramai_tii
Ahli Aktif
34. Dihantar pada 03hb Januari 2005, 09:51:23 pagi    [Edit]
Takutnya.. ....makin seram bila baca topik ni....Hanya satu je....apa akan jadi in long - term? what's the long-term effects???? Takuttttttttttt.....

--------------
http://www.dcl.com.my / E-mail: aramaii_tii@yahoo.com / SMS: 019 - 5381650

218.208.202.:-)

coppec_2000
Ahli Produktif
35. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 02:08:21 pagi    [Edit]
nk tanya korang sumer....produk aper utk nyah toksin dlm badan...ada sesapa boleh cadangkn///

--------------
GENIUS is 1% iNsPiRaTiOn and 99% pErSpIrAtIoN

203.106.39.:-)

noraaziz
Ahli Setia
36. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 05:21:02 pagi    [Edit]
terpk juga nak suntik ni...suntik Vitamin C ni..tp bila dah bincang cenggini.takut pulak........eeiiii......gerun tul.........takut ah jd apa2 kat kulit...nak cantik kulit terus jd lain pulak .........naya aje..........

218.208.229.:-)

kamar401
Ahli Aktif
37. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 05:38:08 pagi    [Edit]
quote:
nk tanya korang sumer....produk aper utk nyah toksin dlm badan...ada sesapa boleh cadangkn///



nak kasi buang itu toksin kena buat detox la...haa...kan banyak produk utk buang toksin ni...macam2 ada...jengok2 ler kat sembang2 pasal detox tu...

--------------
bersama HERBALIFE - membina keyakinan diri....ctc wan 019-2776889

218.111.160.:-)

TJ_04
Ahli Setia
38. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 07:42:53 pagi    [Edit]
kalau ikutkan hati , nak gak buat.............tapi bila tgk jarum, mau aku pengsan kang...........

--------------
be yourself!

219.95.31.:-)

susu
Ahli Aktif
39. Dihantar pada 15hb Julai 2005, 09:35:54 pagi    [Edit]
rasanya....slimming programme lebih elok dari suntik2 nih.....

--------------
isap lagi bess...

219.95.81.:-)

myra_ixorra
Ahli Baru
40. Dihantar pada 17hb Julai 2005, 07:10:53 pagi    [Edit]
apasal nak suntik2... tak bahaya ker? baik makan PHYTO FIBER... fungsinya membuang lemak dan toksin.... insyaAllah berkesan....

saper2 yg berminat...leh contact myra ok...

218.111.110.:-)

Cetak Ruangan Ini | Balas Mesej | Hantar Topik Baru

Pendaftaran | Syarat Penggunaan | Senarai Hitam | Enjin Carian | Soalan Lazim
Hakcipta Terpelihara © Melayu.com 1998 - 2005